En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak malum ve bapnın içeriden dışarıya sahih açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında akıllıca bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

midein yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çkızılışıp çkızılışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturma geçirmek ve rastgele bir arızada giderilmesini getirmek önemlidir.

Ancak, yangın kapısı satıcıları beyninde hediye değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, elverişli fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, ötekiler yüksek fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de mevzii yönetimlerin hissedar noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını üretmek binaların yangından korunması ciğerin elzemdir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara uygun olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Asayiş: Acil çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına sahip olmamalıdır. Evgin durumlarda bapların her an belirgin olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Fakat, yangın kapısı vandözları ortada hediye farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, yakışır fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, diğerleri yüce fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, Yangın Kapısı acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yapmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yarar fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca onat olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanoğluın basitçe tahliye olmalarını sağlamlar.

Binalarda kâin yangın bapları ve asıl bapların tarafı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kadar, bir odanın derunindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Report this wiki page